Αναζήτηση
Τηλ. Παραγγελίες 210-7101459
Filters
Blog Options

__________

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Ελλάδα : 2310-720111

Κύπρος : 220 20034

Close

Προσωπικά δεδομένα

3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας μας, χρησιμοποιούνται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Ν. 2472/97 για την «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Με την εγγραφή/δήλωση των στοιχείων σας, όπως είναι το ονοματεπώνυμο, η ηλεκτρονική διεύθυνση, η διεύθυνση κατοικίας, το τηλέφωνο κλπ., παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία τους από την Εταιρεία στο μέτρο που είναι απολύτως αναγκαίο για την εξυπηρέτηση του σκοπού της συλλογής τους.

3.1. Σκοπός συλλογής και επεξεργασίας

Η ως άνω συλλογή και επεξεργασία του προσωπικών σας δεδομένων γίνεται στο μέτρο που είναι απολύτως αναγκαίο για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών σας, την εμπορική επικοινωνία – προώθηση πωλήσεων μέσω ενημερωτικών e-mail/newsletters (π.χ. ενημέρωσή σας για νέα προϊόντα ,προσφορές, κλπ.), τη βελτίωση των παρεχόμενων μέσω της ιστοσελίδας μας υπηρεσιών καθώς και την άντληση στατιστικών και μόνο καταστάσεων (που δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην αναγνώριση ατόμων).

3.2. Αποδέκτης προσωπικών δεδομένων

Αποδέκτης των ως άνω δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η Εταιρεία. Η Εταιρεία ενδέχεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για την εκτέλεση των παραγγελιών, την εμπορική της επικοινωνία με τους χρήστες ή και την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων και εξατομικευμένων προσφορών, σε τρίτη συνεργαζόμενη με αυτή επιχείρηση. Η τελευταία θα πρέπει να συμμορφώνεται απόλυτα με τις αρχές εχεμύθειας που τηρεί η Εταιρεία ως προς τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία δεν δύναται να αποκαλύψει, δημοσιοποιήσει, πωλήσει ή ανταλλάξει τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία παραμένουν απόρρητα. Κατ’ εξαίρεση τα τηρούμενα στοιχεία δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, κατόπιν αιτήματός τους, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

3.3. Διάρκεια διατήρησης προσωπικών δεδομένων και δικαιώματα εγγεγραμμένων χρηστών

Η Εταιρεία διατηρεί αρχείο με τα ως άνω δεδομένα για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης. Ως εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας μπορείτε οποτεδήποτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία (άρθρο 12 Ν. 2472/1997) καθώς και να ζητήσετε την αλλαγή ή τη διαγραφή των στοιχείων αυτών και γενικά να προβάλλετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν (άρθρο 13 Ν. 2472/1997). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνο επικοινωνίας της Εταιρείας με e-mail στο ………………